KalasHelg

Helgen har varit en riktig kalashelg, vi har firat Mattes lillebror, han fyller 6 på tisdag, och han fick en massa presenter, men ingen av mig, hehe. Och han hade kalas på Lördagen, det var 6 st små killar som sprang runt, och dom ville klappa mig, och så har jag sovit bredvid Matte hela helgen, det tyckte jag om, men jag vaknade och ville kissa mitt i natten. Då gick jag till Mattes mamma och gnällde för Matte vaknade inte av mitt gnäll. Men sen när matte vaknade gick vi en härlig promenad, men imorn ska matte åka, till något som kallas Lägerskola, hon kommer vara borde tills Tisdag, men då kommer hon hem och vi ska till brukshunds klubben för första gången, och det ska bli kul, bilder kommer då. Jag kommer sakna matte och matte kommer nog sakna mig oxå, det är jag säker på!

I Mattes säng
Jag sover så sött i Mattes säng med alla filtar! ^^

Inkallnings övning
Hit Jessie, Matte tränar inkallning med mig!

Bling Bling
Lägg märke till mitt fina "fest" halsband, fint? ^^

Matte försöker ställa upp mig
Matte ställer upp mig så fint

Sista bilden
Sista bilden för idag!


Ha en underbar helg! Kram Jessie

FotoMaraton!

Nu Så erbjuder jag och matte ett litet, okej, ett STORT Fotomaraton med lite blandade bilder från gårdagen, som matte har tagit, Titta och Njuut!

Gosar med en leksak Lite Posé av lilla mig

 Visst är jag gullig! Jag hoppar
Hoppar högt! Jag sitter fin framför kameran
Jag liggar ner! Mys i sängen!

Dett var allt från mig, *ValpKyssar* Jessie

Massa på gång!

Nu har jag massor på gång! I måndags så var jag hos vetrinären med matte och hennes mamma, och doktorn kolla på mig, jag hade inget fel i min päls eller liknande, men hur kan det då klia? Men vi fick ett recept på något medel, och det tog matte på mig igår. Och igår så var matte med hennes pappa på valpkurs starten, och hon tyckte det var jätte kul, men vänta bara till jag följer med! Då ska det bli kul! Och så har mattes och hennes mamma anmält dom till någon valputveckling i Jönköping med någon "känd" hundexpert om valpar. Undrar om jag få följa med? *puppy eyes* Annars så smyger jag bara ner i handväskan, hihi. Och nu så har jag tappat, ja just det, 4 tänder, det blödde lite och gjorde lite ont. Men nu är allt bra, och jag längtar redan tills valpkursen nästa vecka, jippie! Och matte har skaffat batterier till kameran nu, men hon har inte tagit några bilder ännu, men snart så!

Ha det så kul valpar & människovalpar, Kram Jessie, Er bloggande valp! 

Tappad Tand?

Japp, som ni ser på rubriken så har jag tappat 1 tand, matte märkte det inte först hon kollade på mina tänder.  Och nu har matte börjat med sin, vad kallas det, skola, tror jag, hon måste dit varje dag, fast hon skulle vilja jätte gärna stanna hemma med lilla gulliga jag, såklart! Och jag har träffat massa nya kompisar, och mattes kompisar, dom är jätte snälla mot mig. Och jag har blivit badad 2 gånger, ingen aning varför, hmm, förutom att jag kliar mig massor, men det måste man ju få, eller? Och jag har fått 1 ny tandborste, MASSA LeverGodis och tuggben. Matte köpte allt, tack matte! ^^ Och sen blev det en kvällspromenad, och nu är jag så trött att jag måste lägga mig, men först:


Tanden på underkäken

Tanden på underkäken, ser ni?
Jag var mattes lilla läxhjälp!
Jag var mattes lilla läxhjälp ^^
Lite Bus i soffan
Sen lite bus i soffan

Och så får jag ju INTE glömma att säga att ni får gärna besöka min blogg kompis Lurvas egna blogg!!
http://www.lurvasblogg.blogg.se

Hoppas ni följer min blogg, jag skriver för er, Tass & Gläfs, Er Jessie

Test Inlägg

Bara ett test inlägg till bloggkoll: Följ min blogg med bloggkoll

Öva, Öva, Öva!

Tjabba alla voffsingar! Nu kommer jag med lite nyheter! Matte och jag ska börja valpkurs på tisdag, i Götene Brukshundsklubb. Japp, blir kul! Massa nya hundar att träffa! Och så har matte bestämt att vi ska träna! Träna, Träna TRÄNA!! Inför Skara BKs Vinter Show! Matte vill satsa mycket med mig, och hon hoppas på att jag har nån chans. Vad tror ni om mig va?

Vad tycker ni om mig va?

Och nu har matte och jag bestämt att försöka fixa igång bloggen igen! Har ni några bra tips till oss så kommentera, kommentera och kommentera! Tyvärr så kan inte matte fixa filmer, hennes datorn är konstig så hon kan inte ladda upp några filmer :( Stackars henne, hon som har så många och fina! Och matte har köpt lite grejer till mig oxå, 1 tandborste, Levergodis och En tandborste för tänderna(grön), det var jätte fint av henne. Men nu måste jag lägga mig!

Sov Gott, Jessie! <3

Nya Nyheter!

Hej på er! Nu har jag inte skrivit på ett tag, men jag har en massa nya nyheter! Den första är att, jag har skaffat bdb, japp Matte har hjälpt mig! Jag heter: JackisenJessie, visst e det ett passande namn? Och dem andra är, jag är mästare i koppel, och inte mästare, men nästan, hehe. Men en dålig nyhet, mattes kamera har slut på batterier, så hon kan inte ta några kort, bara med hennes mobil, men det går ju inte lägga in, så sålänge kommer jag vara inne på bdb, medans matte skaffar nya batterier!
 
Er Ässi Pässi, <3 

Oj, Förlåt Alla, Nu har jag inte skrivit på ett tag!

Hej alla vovvar! Nu har jag växt mycket! Japp, det tycker matte oxå, och förlåt att jag inte skrivit på ett tag nu, jag har haft så fullt upp, leka, busa, sova äta, ja ni vet. Jag har oxå blivit JÄTTE Duktig på att gå i koppel och det tycker matte jätte mycket om! Och matte har börjat skolan nu. Det tycker hon går bra, och hon glömmer aldrig bort mig, jag få vara med och hjälpa henne med läxorna, och trösta henne när det inte går. Matte ska fixa iordning bloggen så snart som möjligt.
Kram & Tass Alla Sötnosar där ute! Jessie <3

RSS 2.0