Ny Leksak & Favorit Program

Hej alla glada små vovvar! Nu har jag en massa nytt på gång! Jag har fått en ny leksak, jajjamen, den heter Kong(?) Inte för jag vet varför? Det var en röd snö gubbe formad sak. Och den gillar jag(bara om det är godis i)! OCh så har jag fått ett alldeles eget favrit program! Ja, det är sant! Och gissa vad det är! 101 Dalmatiner på någon kanal som heter Disney, någonting? Det vad jätte bra, och alla små valpar med massa fläckar! Dom hittar på massa äventyr! Och så får jag inte glömma att vi vart och badat en massa gånger! Och jag tyckte det var så skönt! Men nu måste jag gå och leka lite innan jag lägger mig för natten! Så roligt!! Och skönt! 

Men såklart lite bilder först!




Min Kong leksak  Här håller jag koll!

Jag och lilla matte!  Badar!

Vist är jag fin va?  Skön ställning va?

God Natt Alla sömtutor där ute! Jessie <3

Många Nya Äventyr!

Hej alla söta vovvar där ute! Nu har jag en massa nyheter, jag har vart bortrest i en stuga, i bara 1 natt, men det var ett äventyr. Jag fick vara helt lös! Men dagens blogg ska vara en sammanfattning om 3-4 dagar. 22/7: Jag lärde mig ligg, matte tyckte jag var jätte duktig! Nu har jag lärt mig 2 trick, väldigt stolt! Och jag har haft en lång och lekfull dag med matte, och resten av familjen såklart. 23/7: Mattes kompis kom på besök, hon tyckte jag var jätte söt, hon ville klappa och hålla på med mig hela tiden. Jag fick vara med dom överallt, dom satt ute vid datorn hela dagen. Det var ju inte så roligt för mig, men så plötsligt blev jag kissenödig, och dom satt ju på terassen, där det finns en matta som ser ut som gräs, och jag trodde såklart att det var gräs, men matte blev inte sur som tur var! Sen så blev det lite gos på kvällen! 23-24/7: Ännu en av mattes snälla kompisar! Samma med henne, en massa lek och gos. Hon och matte tog en massa kort på mig när jag lekte, jag älskade att bita i deras kamera fodral, så roligt! Sen skulle mattes kompis hem, för vi skulle åka på någon sorts semester. Dom packade bilen full och jag satt i min bur mitt i allt. Sen bar det av, någonstans(?) Det tog bara 30 minuter att åka. Vi kom fram till en stuga, på en stor tomt, och gissa vad jag fick vara helt lös, jag sprang runt, runt och runt. Jag var fri! Helt fri! Det blev kväll fort och jag blev trött och somnade, jag sov hela natten, fråb kl 21-7, oj vad alla blev förvånade att jag sov så länge, men jag hade ju haft det jätte kul och busat och sprungit runt! Sen nästa dag på morgonen, så började familjen packa, vi skulle redan hem, men jag har haft en underbar semester! Men jag var glad att komma hem, det var matte oxå! Och nu: Några bilder! Matte har varit så jätte ledsen för att alla hennes kort på kameran har fursvunnit, men ni får några fina kort ändå!


En fin bild matte tagit!


Lilla jag!



Jag biter i mattes kamera fodral!


Tazzar Eran Jessie! <3

En Lång Dag!

Gläfs på er! Nu är eran Russell Jessie tillbaka! Idag så har det varit en lång dag! Jag är jätte trött efter allt vi gjort, Matte & Jag! Först på morgonen vaknade jag av att mattes mamma satt vid mig, Matte hade inte vaknat, så jag kissade och bajsade inne igen.. Men det var inte så farligt. Senare på förmiddagen så gick jag och matte utanför huset, och jag var kopplad. Jag nosade överallt, för jag hade aldrig varit utan för huset förut. Men det var spännande, och jag gick jätte bra, men matte tyckte inte jag skulle gå så mycket på asfalten, för jag kunde slita ut mina trampdynor. Så vi gick en liten runda. Senare så kom det några gäster till oss, och dom tyckte att jag var såå sööt, 1 av dom, som hette Ida, va med mig helatiden, hon klappade och kelade med mig.


Dagens bilder:

Här sover jag så sött!Koppelträning utanför huset!
 
Men nu är det så sent, Godnatt, och förlåt för det sena inlägget! <3 Valp Pussar, Jessie! <3

Sjö Besök!

Voff på er! Idag så har jag fått följa med på ett sjö besök, vi åkte till en sjö kallad vänern. Jag fick gå i koppel, men det klarade jag fint! Jag börjar bli duktigare för varje dag, tycker Matte! Och inatt sov jag hela natten, utan att vakna och bli kissenödig, vad bra, tycker alla! Vi sjön så sov jag brevid mattes mamma, för matte och Stina(mattes syrra) badade. Dom tyckte det var skönt. Och i morgon så ska vi få besök, alltså som betyder att några är intresserade av att se lilla mig! Matte skulle baka i morgon, hoppas jag får vara med!

Bilder, från dagen, Matte fotograf:

Jag sover så sött!En fin bild som matte tagit!


GodNatt alla sjö vovvar! Tass, Jessie! <3


Duktig Jessie!

Hej Igen! Idag så har jag fått mig ett riktigt äventyr, först fick jag följa med Matte och hennes mamma till mattes farmor och farfar, på vägen dit fick jag träffa DvärgSchnauzern Totte. Han var mycket större än jag och jag blev lite rädd.  Men när jag blir lite äldre ska vi hälsa på Totte igen. Sen senare på dagen fick jag följa med till en (mini)golf bana, och man fick ha hundar där. Matte hörde att alla sa "åhh vilken gullig valp". Och tydligen så är man söt?! Men vad ska jag göra åt de? Jag älskade att bita i golfklubborna! Jag fick gå i koppel. Matte tyckte att jag var super duktig på att gå i koppel! Jag känner mig stolt! Sen när matte bar på mig så fick jag hicka. Matte började skratta, hon tyckte jag var så söt! Och så fick ja ju åka bil, i min bilbur. Jag var helt tyst, och oxå jätte duktig! Och den sista duktiga saken: Matte klippte klorna på mig, och jag sa inte ett ord, men bara för att jag nästan sov! Men jag var duktig iallafall! Så jag är en duktig Jessie!

Här får ni lite bilder på dagens äventyr som matte tagit:



Här leker jag med en boll, den är rolig!Jag och Matte på minigolfen!

Matte klipper klorna på mig! Jag älskade att bita i golfklubborna!

God Natt alla Sötnosar! <3 ValpPussar, Jessie!

Sitt, Jessie!

Hej alla snälla där ute! Idag så har jag vart en duktig vovve, ja, jag har lärt mig mitt första trick, Sitt. När matte säger sitt så sätter jag mig ner och väntar på beröm. Och idag så har jag oxå fått åka bil! Vi åkte till Mattes kompis, hon skulle vara där en stund. Mattes kompis hette Elfride, och hon tyckte jag var jätte söt! Jag har nog inte så mycket att skriva idag. Så här får ni lite bilder istället, och 1 film

Här sitter jag så fint när matte säger till:
     
Här sitter jag fintJag tittar på något?



God Natt Alla Människovalpar! Gläfs, Jessie <3

Min Egna Frågesport

Matte har gjort en egen frågesport till mig, gör den gärna! Kommentera gärna hur många rätt ni får!


Vadå Kanin?

Hej allihopa! Tycker ni jag ser ut som en kanin?? Inte, men matte håller nog inte med. Hon säger att jag liknar en. Så fort jag "atackera" min leksak som matte höll i så sa hon att jag hoppade som en kanin. Jag fattar inte riktigt? Jag är väll hund? Eller? Jag blir nog bara lite förvirrad. I natt så sov mattes mamma brevid mig, för att matte vill sova i lugn och ro. Hon märkte aldrig mig på natten, och då hade jag kissat på hennes maddrass, men vad skulle jag göra? Jag var tvungen att gå på toa, och hon vaknade ju inte. Men alla tycker att jag "börjar" bli rumsren. Men matte tycker inte om när jag bits, men jag vill ju bara leka. Hon säger "Nej" och lyfter bort mig.


                                                  Dagens Bild!

Men nu måste jag nog busa lite innan jag lägger mig! God Natt!

Er Jessie <3 Gläfs!

Lekstund Med Matte!


Första Natten Här!

Hej igen på er! Idag så vaknade jag vid mattes sida, natten hade väll varit bra, det tyckte matte iallafall! Jag hade fått sova i en inhängad, med min bädd, 1 tidning och vattenskål. Men på kvällen, så fort matte försökte sova så började jag känna mig ensam, och jag ville absolut inte va ensam i en sådan läskig inhängad. Så jag började gnälla. Matte satte sig up, och tröstade mig. Det kändes bra. Så jag försökte att inte störa henne mer. Men jag måste ju få gå på toa?! Mattes mamma gick ut med mig mitt i natten när inte matte hade hört mig. Så jag här blev kiss-ställningen: Golv = 0, Super bra tyckte matte! Tidning: 2-3, Bättre än golv, matte var stolt första natten, och säger att jag kommer bli rumsren fortare! Det känns bra! För det mesta idag så har jag legat under soffan medan matte suttit vid datorn. Och jag har bitit i sladdar, mattor, kuddar och Matte...*pinsamt* Inte ska man väll bita matte heller?! Matte blev ganska iriterrad på mig, men hon förstog inte att jag vill gå ut.. Så jag satte mig på golvet, och så var det försent, en pöl rann fort ner på golvet. Men matte blev inte sur, hon torkade bara upp efter mig, hon sa att det inte var mitt fel.


Jag med mitt koppel i munnen!       Jag med mitt koppel!
               
                                                             Jag leker med min tuggknut!



Och så har jag fått ha på mig ett koppel för första gången. Men det gick mest frammåt än bakåt tyckte matte. Men att få en tråd så man inte kan gå vart man vill är slöseri med tid. Jag ville ju va lös och göra som jag ville. Men vi kom fram 1 halvt varv runt huset, sen ville jag vända om igen. Och jag och matte har haft en skön dag, hon har solat på en filt i min valphage, så ja la mig bredvid henne och somnade. Det var mysigt! Och hon ska ju sova med mig inatt igen, såå mysigt! Men denna gången ska jag få vara lite "friare" än inhängaden. Så Bra! Men så fort vi vsrit ute en stund, kom det stora gråa saker farandes på himelen. Och vi hörde ett högt mullrande ljud, som något sorts bil motor? Det trodde jag iallafall. Jag blev rädd och sprang och gömde mig bakom matte! Så alla gick in i huset. Då la jag mig i min säng..och..somnade.. Men sen vaknade jag och undrade vart matte tog vägen, hon satte i soffan med hennes mamma, då sprang jag genast dit, och la mig under soffan, såklart! Det var nog allt från mig, nu ska jag nog lägga mig under soffan igen!

Glada ValpPussar, Jessie! <3


Min nya Familj!

Hej allihopa! Det är jag som är Jessie, alltså er nya bloggvovve! Idag så fick jag följa med några konstiga människor hem! Jag fick sitta i en konstig bur. Jag gnällde lite, men så fort jag hörde dom prata så kände jag, att jag kommer få ett bra liv. Och gissa vad, jag har fått en alldeles egen säng, japp, en gosig, prickig, mjuk en. Det älskar jag, och jag har lärt mig att sova i den, den va lite läskig i början. Jag har sovit en del, och nosat runt i hela huset, och jag har fått en egen valphage. Snart ska jag nog ut på kisse paus. Och juste, jag har fått ett eget halsband, ett jätte fint, ett svart med vita tassar och ben. Men den kliar, så jag gillar den inte så mkt, men matte säger att jag kommer bli van. Men nu måste jag gå och kolla vad som händer i huset.

Matte har tagit lite bilder:



Här är jag!         Jag i lillmattes famn
 
Jag som sitter i min bädd!         Lillmatte tog kort på när jag sov!

Gläfs, Er Vovve! <3 


                                                      

                                                               
                                                        


Bra Information

Bloggares namn: Jessie - Racystar Canis HokusPokus
Ras: Jack Russell Terrier
Jag är född: 2008 - den 15 Maj
Matte heter: Hanna, 13
Jag bor: Mariestad, Lugnås
Jag gillar: Att busa, sova, Bita i tår, fingrar, ja, allt möjligt!
Egenskaper: Enda "Bruna" Russelln i kullen, Liknar Mamma
Färdigheter:
Trick: Sitt

RSS 2.0