Hej Igen!

Hej igen! Nu är jag tillbaka med massor av nyheter!  Nu har jag haft mycket att berätta om! Jag har lekt me Totte igen, men denna gången utan koppel. Och vi busade och busade, vi sprang runt och runt! Det var jätte kul! Och sen så har jag ju vart hos mattes kompis Elsa, en hel dag med matte! Vi hade dett jätte kul! Och så har jag ju nästan blivit rumsren! Jag kissar ute, men inte i koppel, än! Men det kommer, jag, matte & mattes mamma brukar gå långa promenader och leka kurragömma och inkallning med mig, jag är jätteduktig! Och promenaderna börjar gå bättre nu! Jag vågar inte gå en stig, men då tar vi de andra hållet på stigen, och då går det jätte bra!



Besök hos mattes kompis!  

Kram & Tass, Jessie! <3

TräningsDax & BadDax

Hej alla vovvsingar! Idag så så har jag vart på skara Brukshunds klubb, tillsammans med Mamma, mina 2 brorsor! Nästan hela familjen samlad! Men jag var vildast av alla! VI busade och hade jätte kul, men jag övade oxå på att stå still och gå/springa bredvid Matte! Men senare så övade matte mig på att gå på A-et(Agility) Det klarade jag jätte bra! Senare så lekte jag med Grönlandsvalpen Wilda, hon är bara 6 dagar äldre än jag, men hon är 3 ggr så stor som mig! Men vi hade det jätte kul, och nu är jag helt slut! Och kall! Japp, jag badade med matte i badkaret efter att vi kommit hem, det gillade jag inte, jag frös och skakade, men matte tog upp mig i famnen, och då började jag lugna ner mig lite grann! Men nu måste jag vila, medans matte tar kort på mig med sin nya mobil! Och nu, en massa bilder!

Tränar med Matte!

Bus med Wilda

Syskon Bus

Bada

Nu är jag trött!



Hejdå Alla Sötnosar, Jessie <3

Vaccination Och mer..

Hej alla fyrbenta vovvar! Nu har jag inte skrivit på ett tag, jag har haft så mycket annat för mig! Ja, som ni ser på rubriken så har jag fått min andra valp vaccination, så nu kan jag träffa andra hundar. Doktorn sa att  jag var jätte duktigt, för jag pep nästan igenting, bara 1 gnäll. Så, jah har alltså vart duktig! Men jag har oxå haft problem! Jag har haft mask i magen, och då menar jag inte daggmaskar som jag ätit, utan en mask som finns i magen. Men jag har fått medel mot det, så nu ska det inte finnas några mer! Och så har jag fått en ny kompis! Ja, Han heter Totte, tyvärr såm fick inte matte med sig kameran, men jag och Totte hade det jätte kul tillsammans! Nästa gång kanske vi kan få leka i en hage, och inte i koppel!



Är ja inte söt?



Glada Valp Pussar, Jessie! <3

Ny Layout?

Tycker ni jag ska ändra layout, jag me! Men jag behöver tips, kommentera gärna ett så får ni se vad matte tycker om de, och vad hon har för sig!

Kram Jessie <3

Mamma På Besök

Hej igen! Jajjamen, mamma har vart på besök i mitt nya hem, Hela Kenneln Canis Lindéus har vart på besök! Då menar jag HELA! 2 Stora Leonbergers var med i bilen! Dom var så stora! Dom var lite läskiga! Men snälla. Men jag var så lycklig över att få träffa mamma igen! Vi sprang i min valphage, vi sprang runt runt, men tillslut blev jag lite för mycket för Mamma, så hon sa till på skarpen. Men jag fortsatte ändå. Sen ble det bad i vår pool, och jag kunde simma! Senare så fick jag gå i koppel med mamma, ojuste, jag har glömt presentera henne, hon heter Dizeros Hole in One - Kickan, Min mamma! Men nu får ni bilder på hur vi hade det!

Mamma Kickan & Jag    Lekstund

Lek i Hagen
   
Massa spring!

RSS 2.0